Zbor trenera i učitelja snowboarda Hrvatske
Početak
Tečajevi
Foto album
O nama
Česta pitanja
Kontakt


Snowboard učitelji


Upiši se i primaj novosti putem e-maila


Linkovi

 

Hrvatski zbor učitelja i trenera skijanja

 

Tražilica:  
Snowboard učitelji
s

Zadnje novosti

RASPIS - Prekvalifikacije na Hrvatsku licencu učitelja snowboarda, 18. 11. 2012.

Dragi učitelji snowboarda, zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas o održavanju petih prekvalifikacija na Hrvatsku licencu, koje organizira Zbor trenera i učitelja snowboarda Hrvatske (ZTUSH) u suradnji za Hrvatskim zborom učitelja i trenera sportova na snijegu (HZUTS).

Pozivamo sve zainteresirane učitelje, neovisno o položenom stupnju te domicilu licence, a koji su svoju stranu licencu osigurali do 01.06.2010, da nam se pridruže te u 3 dana upoznaju elemente Hrvatske škole snowboarda i bez pohađanja učiteljskog tečaja ostvare mogućnost stjecanja Hrvatske licence. Iskoristite priliku te osigurajte važeću Hrvatsku licencu s kojom ćete moći slobodno raditi u Hrvatskoj i inozemstvu. Sukladno odluci Ministarstva obrazovanja i športa Hrvatska licenca biti će jedina valjana licenca za Hrvatske državljane, te se bez nje neće moći raditi sa polaznicima niti u školama snowboarda.

Prekvalifikacije će se održati od 07.-09.12.2012., u trajanju od tri dana (petak-nedjelja) na Krvavcu (SLO). U prva dva dana naši demonstratori upoznati će Vas sa svim elementima Hrvatske škole snowboarda te ćete posljednji dan pristupiti ispitu pred Državnom ispitnom komisijom, koja se sastoji od dva člana ZTUSH-a i jednog člana HZUTS-a. Ovisno o demonstriranom znanju izvođenja ispitnih elemenata, rezultatu pismenog ispita te vođenjem grupe komisija će odrediti koji će se stupanj dodijeliti pojedinom polazniku, odnosno dali naziv Pripravnika učitelja ili Učitelja snowboarda. Važno je napomenuti da se ispitna komisija neće obazirati na Vaš ranije položeni stupanj, te postoji mogućnost da npr. Učitelji sa nižim stupnjevima stranih licenci, ukoliko pokažu veće znanje i bolju tehniku, osiguraju naziv Učitelja Hrvatske škole snowboarda.

Popravni ispiti će se također održati na dan ispita, odnosno 09.12.2012. Prijava za popravni ispit vrijedi uz ispunjenu prijavnicu.

Veselimo se Vašem odazivu!

- Pročitaj cijeli raspis
- Prijavnica za prekvalifikacije

- Prijavnica za popravni ispit * Uz prijavnicu je potrebno donesti i dokaz o uplati od 150 kn za popravni ispit.

dolje
 

Zahvaljujemo

Surf Shop
SURF SHOP - službeni dobavljač opreme
Elan
ELAN Snowboards
Horsefeathers
Horsefeathers

Početak | Tečajevi | Foto album | O nama | FAQ | Kontakt
Copyright © Zbor trenera i učitelja snowboarda Hrvatske. Web izrada InfoStudio.hr