Zbor trenera i učitelja snowboarda Hrvatske
Početak
Tečajevi
Foto album
O nama
Česta pitanja
Kontakt


Snowboard učitelji


Upiši se i primaj novosti putem e-maila


Linkovi

 

Hrvatski zbor učitelja i trenera skijanja

 

Tražilica:  
Snowboard učitelji
s

Zadnje novosti

Snježna Kocka, 01. 11. 2010.

„Snježna Kocka“ je ujedno jedna originalna umjetnička instalacija, spoj umjetnosti i sporta. Mislite da smo spojili nespojivo? Kada vidite ovu instalaciju znat ćete da osim što je snowboarding najljepši zimski sport, ujedno su snowboard daske, svojim dimenzijama idealne za umjetničko izražavanje.

Snježnu kocku čine četiri ključna elementa:

Snowboard cvijet- Umjetničko djelo velikana hrvatske likovne umjetnosti, akademika EDE MURTIĆA, „Cvijet“ grafika velikog formata.

- Umjetnički triptih, tri ARTEC snowboard daske koje su u Elanovoj tvornici izrađene sa originalno otisnutom grafikom u gornji laminat daske. Tri daske posložene zajedno na bijeloj podlozi ponovo čine grafiku „Cvijet“. Daske su tri vrhunska freestyle ARTEC snowboarda s popunom funkcionalnošću. Ovu jedinstvenu priliku da imamo Murtića prenesenog na ovakvu podlogu, možemo zahvaliti Fondaciji Murtić.

- FLOW 24 Real, par jedinstvenih snowboard vezova izrađenih u FLOW tvornici, originalno optočenih 24 karatnom pozlatom. Radi se o potpuno funkcionalnoj izvedbi najboljih FLOW NXT FS snowboard vezova.

- Četvrti element ste svi Vi koji ćete svojim prisustvom na otvorenju podržati ovaj projekt, a neki od vas će se možda i aktivno uključiti. Uključit se možete na više načina, jedan je aktivnim uključivanjem u Humanitarnu Aukciju ili se možete uključiti kao lobist koji će nam pomoći da nađemo što više zainteresiranih fizičkih osoba ili poslovnih subjekata, korporacija koje će se uključiti u aukciju „Snježne Kocke“ te nam tako pomoći da dođemo do cilja i odvedemo što više djece iz Dječjih domova u snowboard školicu na Sljemenu. Svi elementi instalacije bit će ponuđeni, 26.11. na prodajnoj aukciji kao integralna cjelina.

Svečano otvorenje, subota 06.11. u 15 sati

Instalacija „Snježna Kocka“ bit će postavljena u City Centru One, sa svečanim otvaranjem projekta 06.11. u 15 sati, kada će naši gosti, vrijedna imena hrvatske snowboard scene na čelu s heroinom hrvatskog ženskog bordanja, Half Pipe ridericom Morenom Makar, djevojkom koja je ostvarila vrijedne rezultate na svjetskoj i europskoj sceni. Uz nju tu će biti članovi Cro Snowboard Poola kao i članovi Zbora Učitelja i Trenera Snowboarda Hrvatske, te predstavnici ARTEC i Elan snowboardsa s internacionalnim team vozačima i gospodin Ranko Murtić ispred Fondacije Murtić.

Organizatori i partneri

Organizator ovog projekta je Surfmania Team uz partnere: City Center One, CITROËN, LENOVO , Elan snowboards, Artec snowboards, Fondacija Murtić i naravno Surf Shop vaš najbolji snowboard shop. Posebno bi se zahvalili svim prijateljima koji su nam pomogli da ovaj projekt od početne ideje u prosincu 2009. dobije ovu finalnu formu.

Organizacija aukcijskog nadmetanja

Predmet aukcijskog nadmetanja  je cjelokupna instalacija (grafika + 3 snowboards + 24karatni vezovi) uz početnu cijenu od 20.000 kn. Krajnji rok prijave u aukciju je 20.11.2010.

Za sve dodatne informacije molimo vas obratite nam se na E-mail:  surfmania@surfmania.net ili na Mob +385(0)98232677

Ernest Kiseljak
Voditelj projekta
Snowboardmania – snowboard klub Zagreb
Surfmania Team
L. Štritofa 18, 10.000 Zagreb
Mob: 00385(0)98232677
Tel: 00385(0)13630921
Fax: 00385(0)13630923
E-mail: surfmania@surfmania.net

dolje
 

Zahvaljujemo

Surf Shop
SURF SHOP - službeni dobavljač opreme
Elan
ELAN Snowboards
Horsefeathers
Horsefeathers

Početak | Tečajevi | Foto album | O nama | FAQ | Kontakt
Copyright © Zbor trenera i učitelja snowboarda Hrvatske. Web izrada InfoStudio.hr